Zakaj Zdravstveni Delavci Bi Se Morali Učiti Špansko In Kako Izbrati Medicinske Španski Program

zdravstveno svetovanje kože ženska krem

Američani verjamejo, najbolj cenovno zdravje presežek je preprečevanje, glede na anketo, ki jih sproščajo Zaupanja za America ' s Health in Robert Wood Johnson Foundation. Sedemdeset odstotkov anketirancev za anketo podporo vlaganjem v skupnosti in naroda široko preprečevanje načrtov kot najboljšo obliko dostopnih zdravstvenih Američani lahko našli. Kot razprava o zdravstveni reformi nadaljuje, še več in več ljudi se strinja, da se za najboljše možno zdravstveno oskrbo je preprečevanje bolezni in poškodbe na prvem mestu. Znižanje zdravstvenih težav pripelje do nižje zdravstveno pokritost stroškov. ponuja ti nasveti za preprečevanje zdravstvenih težav in vodenje cenovno kritja zdravstvenega prednost za posameznike in družine.
ŽELITE UPORABLJATI TA ČLEN V SVOJEM EZINE, ALI SPLETNO MESTO? Lahko, tako dolgo, kot si to vključi skupaj blurb z njim: Donya Fahmy, je zelena lastnik podjetja in ustvarjalca Dropwise Essentials' spa-kakovost aromaterapija telesa izdelkov, ki vam pomaga varno lajšanje stresa, poveča vitalnost, izboljšanje zaupanja, ali pa preprosto upravljate svoje čustveno stanje koli čas ali kraj brez živahen tabletke. Za več brezplačne nasvete in koristne informacije obiščite in se naročite na Dropwise Zdravje & Lepota Novice Ezine ali blog krme.

Prvič, pokritost po korejski nacionalni zdravstveno zavarovanje ni tako dobra, kot je v Evropskih državah, še posebej, če gre za dražji bolezni.


Glede na to, da Korejci na splošno plačajo manj za premije v primerjavi z Evropejci/Kanadčani, NHIC kaže, da je bolj konzervativno o tem, kaj vrsta postopka šteje kot je zajeto. To ni big deal s primarno oskrbo, kjer postopka za prehlad, na primer, je enostavna. Vendar bi to lahko predstavljajo problem, ko gre za kronično stanje ali kompleksna bolezen, kot je rak, kjer obstaja veliko dodatnih testov, itd. da nacionalni zdravstveno zavarovanje ne krije. (Ki to naredi raka zavarovanja dobra ideja za veliko Korejcev.) Prav tako ne pomaga, da se te bolezni/pogoji, povlecite na več let.

Delovne družine, ljudje, ki živijo v oddaljenih območjih, in tiste, ki se zanašajo na Medicaid) ali pri ustanovi Medicare pogosto borijo, da bi bilo k zdravniku. Včasih je težava prevoz, včasih je sposobnost za varno dogovorite z voljo zdravnik, in včasih težava je, da lahko udeležijo sestankov med delovnim časom. Medwand je naprava, ki pomaga omiliti te težave tako, da deluje kot elektronski hiša klic. Ta naprava, v kombinaciji z telemedicina daje zdravniki priložnost, da bi prejeli podatke o odjemalcu, zdravje, navedite diagnozo, in se posvetujte z bolnikom glede možnosti zdravljenja. Za mnoge to predstavlja resnično izboljšanju kakovosti zdravstvene oskrbe.

Če ste podjetje je del zdravilo na trgu, še posebej na strani, boste morali izbrati pravo naprave in nekatere učinkovito dobaviteljev, iz katerih se da kupiti vaše naprave. Farmacevtski razvoj je eden najbolj visoko nadzorovanih sektorjih v svetu in nobene naprave, kupljene ne sme biti samo varno za zaposlene, da delujejo varno, vendar se lahko zagotovila varnost kupcev tudi. Bistveno je, da je poskrbljeno za nakup naprave, ki je sposoben zagotoviti izdelke, ki so varni skupnosti.

Čeprav tožniki' odvetniki so vložili več sto primerih proti proizvajalci treh vodilnih antidepresivi, ampak vse tri od teh obleke so bile zavrnjene ali poravnajo. V prvih dveh primerih za doseganje sojenja, tako proti ustvarjalcev Prozac, se je končalo v verdicts za proizvajalca.

Toda zdaj, z dramatično zmago v Paxil primeru, tožniki' odvetniki pravijo, drog podjetij, bodo bolj pripravljeni za poravnavo in bo obraz slabše prihodnosti, ko so se zadeve na sodišču. Po Andy Vickery, ki so poskušali primeru za tožnika, razsodbo določa trdne temelje za prihodnost primerih, ki vključujejo Paxil, ker Wyoming žirija našel zdravilo, lahko povzroči, da nekdo zaradi samomora ali uboja. Verjame tudi razsodbo je slaba novica za ustvarjalcev drugih dveh antidepresivi, ki bo vpletena za združenje.